Miltä elämäsi maistuu?

Oletko tyytyväinen, onko aika ajoin hetkiä että ”pää räjähtää”? Onko sinulla liikaa kaikkea? Oletko Liikaa? Onko tuo stressaava tunne päivittäistä? Onko kehosi kireä, saatko unen päästä kiinni, nukutko tarpeeksi? Jokainen kokee stressin omalla tavallaan ja sitä outoa tunnetta on joskus vaikea edes tunnistaa stressiksi.

Onko haasteita ihmissuhteissa, etkö pärjää, etkö uskalla sanoa omaa mielipidettäsi. Pelkäätkö että joku suuttuu? Miten on sinun laitasi, jos koko ajan pienennät itseäsi väsyt ja elämä ei maistu oikein miltään. Joskus tarvitsemme vain pienen hetken levon ja rentoutuksen ennen valmennuksen aloittamista, siksi palveluihini kuuluu myös tehokkaat rentoushoidot.

Olipa tilanne millainen tahansa aina on toivoa. Kaikki järjestyy! Ensin kartoitetaan elämäntilanteesi, mitä sinulle kuuluu, miten voit, ja mihin haluat ihan ensimmäisksi muutosta. Tarjoan yksilöllistä elämänmuutosvalmennusta erilaisiin haasteisiin ja käännekohtiin. Valmennus on prosessi joka tukee sinua kohti parempaa arkea. Aloittaminen, pystyminen on tärkeintä!

Tässä alla asioita, jotka voivat auttaa hahmottamaan löytyykö tästä luettelosta jotain sinulle sopivaa syytä tulla valmennukseen:

 • Haluatko tulla nähdyksi ja kuulluksi keskeyttämättä?
 • Kaipaatko konkreettista apua arki päiviisi ja kaaoksen hallintaan?
 • Suoritatko liikaa, etkö osaa sanoa ei ja olet väsynyt?
 • Etkö osaa laittaa rajoja ihmissuhteessa tai työpaikalla?
 • Haluatko yksinkertaisesti vain voida paremmin ja ymmärtää itseäsi?
 • Onko sisäinen inspiraatiosi hiipunut, tarvitsetko hieman omaa aikaa?
 • Pystytkö unelmoimaan jostakin ihanasta? Uskotko olevasi sen arvoinen?
 • Arvostatko itseäsi ja elämääsi?
 • Koetko että elämäsi on rauhatonta, sekavaa tai turvatonta?
 • Onko sinulla haitallisia rutiineja joista pitää päästä vapaaksi?
 • Haluatko tietää mikä tekee sinut onnelliseksi?
 • Tiedätkö oikeasti mitkä asiat elämässäsi vievät ja syövä voimavarojasi?

Lempeän muutosvalmennuksen kautta elämän mahdollisuudet voi nähdä uusin silmin. Ratkaisukeskeisessä muutosvalmennuksessa käytetään hyväksi positiivista psykologiaa ja NLP-valmennus menetelmiä. Mahdollisuuksien mukaan muutosvalmennukseen liitetään mukaan myös luonto ja sen hyvinvointivaikutukset.

 

Maksuton elämäntilanteen kartoitus tapaaminen ja tutustuminen

Elämänmuutosvalmennuksessa on mahdollisuus pysähtyä oman elämän äärelle miettimään,millaista muutosta kaipaat. Valmennus on voimaannuttava kokemus, josta saat työkaluja oman elämäsi hallintaan. Valmennus ei ole terapiaa, vaikka vaikutukset voivat olla hyvinkin terapeuttisia. Valmennus ei sovellu mielenterveyden ongelmien hoitamiseen. Valmennus auttaa mm. itsetunnon vahvistamisessa, arjen haasteiden kohtaamisessa ja näkökulman vaihtamisessa.

Ensimmäinen puolen tunnin tapaaminen on aina maksuton, jotta voit rauhassa kartoittaa tilannettasi ja testata toimiiko henkilökemiamme niin kuin sinä haluat!

Varaa aika ensimmäiseen kartoitus tapaamiseen  30 min maksuton 0€. 

Tapaamiset livenä Joensuussa, etänä normaalina- tai videopuheluna. Sovitaan tekniset tiedot henkilökohtasesti ja sinulle parhaiten sopivaksi!

 

Kaiken lähtökohtana olet sinä ja sinun tarpeesi voida hyvin!

Valmennuksessa vahvistut ja voimistut, selkeytät ajatuksia ja saat uutta virtaa elää tätä päivää ja hetkeä. Nenäliinoja tarvitaan joskus, sillä kaikenlaiseet tunteet kuuluvat valmennusprosessiin. Sinun ei tarvitse hävetä omia tunteitasi, pääasia on että niitä nousee käsiteltäväksi ja vapautettavaksi. Voit seurassani olla herkkä ja haavoittunut, sinun ei tarvitse esittää mitään, voit vain heittäytyä olemaan siinä tilassa joka sinulla on milloinkin. Haluan aina auttaa, tietotaitoni ja empatiani on aina puolellasi. Kaikki tapahtuu sinun ehdoillasi ja aikataulullasi.

Valmennuksessa ohjelmoidaan mielesi uudelleen, suuri ymmärrykseni elämästä on että olemme kokonaisuus. Asiat ja elämä tasapainoon pikku hiljaa. Saat onnistumisen kokemuksen ja motivaatiosi nousee kun keskityt yhteen asiaan tai aiheeseen kerrallaan.  Joskus on hyvä päästä puhumaan puolueettoman ja luotettavan ihmisen kanssa asioistaan ääneen.

 

Henkilökohtainen keskusteluapu

Keskusteluapua erilaisiin elämänmuutos tilanteisiin

 • kun haluat selkeyttä omille tunteillesi ja ajatuksille
 • kun haluat purkaa huoliasi luotettavan ihmisen kanssa
 • jos sinulla on erotilanne ja haluat apua eheytymiseen
 • jos sinulla on tuskallista päästää irti entisestä

Henkilökohtainen keskusteluapu ja valmennusta tarvittaessa ( 2 h )  126 €

 

Ensimmäinen 30 min on maksuton.
Soita Merville ja varaa oma elämäntilanteen kartoitus- aika 0509197139

 

Muutathan sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

Tapaamiset livenä Joensuussa, etänä normaalina- tai videopuheluna. Sovitaan tekniset tiedot henkilökohtasesti ja sinulle parhaiten sopivaksi!

 

AJATUSTEN SELKEYTYS  -Kahden kerran valmennus  245€

Valmennuksen ja keskustelun avulla saat oivalluksia omaan elämääsi ja huomaat uusien ajatusten vaikutuksen. Kaksi valmennusta  ja niiden välissä sähköposti viestit tarpeen mukaan. Lupaan vastata sinulle aina vuorokauden kuluessa. Olen tukenasi koko matkan ajan et ole yksin! Valmennuksessa saat kertoa ääneen asioita, joita et voi puhua tutuille ja läheisille ihmisille. Kaikki on täysin luottamuksellista. Jo kahden valmennus kerran jälkeen alat luottamaan itseesi ja näet keinoja muuttaa elämäsi ja haluamaasi muutosta alkaa syntymään.

 

Ensimmäinen 30 min on maksuton
Soita Merville ja varaa oma elämäntilanteen kartoitus aika 0509197139

 

Muutathan sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

Tapaamiset livenä Joensuussa, etänä normaalina- tai videopuheluna. Sovitaan tekniset tiedot henkilökohtasesti ja sinulle parhaiten sopivaksi!

 

Tehokas muutosvalmennus 4 x 60 min  460€

Elämän päivittäminen on prosessi. Haluatko olla onnellisempi, itsevarmempi, tarvitsetko selkeyttä, haluatko toipua erosta, mitä tarvitset parempaan arkeesi?

Kokemuksesta suosittelen neljän kerran valmennusta kahden kuukauden sisällä. Silloin saat aikaan tuloksia! Haluasitko olla onnellisempi omassa arjessasi?

Muutosprosessi 4 kertaa valmennus 60 min. Hintaan sisältyy valmennuksien välillä sähköposti ja WhatsApp viestit. Vastaan vuorokauden sisällä kaikkiin viesteihisi. Olen tukenasi koko matkan, et ole yksin!  Voit rentoutua ja oivaltaa uusia mahtavia asioita!

 

Millaisen muutoksen tarvitset?

Ensimmäinen 30 min on maksuton

Soita Merville ja varaa oma aikasi 0509197139

 

Muutathan sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.
Tapaamiset livenä Joensuussa, etänä normaalina- tai videopuheluna. Sovitaan tekniset tiedot henkilökohtasesti ja sinulle parhaiten sopivaksi!

 

Ajattele, miltä sinusta tuntuu kun pystyt keskittymään oman elämäsi tärkeimpiin asioihin. Voit hyvin, olet onnellinen ja säteilevä. Elämäsi on tasapainoista ja hyvää. Nautit elämästäsi. Iloitset normaalista elämästäsi, jossa tulee eteen kaikenlaisia haasteita! Osaat toimia oikein! Osaat suhtautua asioihin koska ymmärrät niin paljon enemmän!