Oletko jumissa omassa elämässäsi?

8 viikon mittainen muutosvalmennus kohti onnellisuutta- ilmaiseksi

Tavoite auttaa sinua pois jumista, lukosta ja onnellisemmaksi. 
Sinulla on itselläsi avaimet omaan onnellisuuteesi. Anna minä toimin onnellisuuden lukko mestarina sinun muutosmatkallasi.

Mikään ei tule kuitenkaan ilmaiseksi

Valmennus vaatii sinulta aikaa ja sitoutumista mutta palkitsee varmasti. Olet tämän valmennuksen jälkeen uudistunut ja innostunut ihminen.
Olen itse kokenut niin paljon ja valmentanut itseni onnelliseksi.  Pistän nyt  itseni peliin koko sydämelläni ja haluan auttaa sinua. 

 

Miksi teen tämän ilmaiseksi? 

Vaikka olen valmentanut paljon ja tehnyt erilaisia valmennuksia, jotakin on vielä kokematta. En ole koskaan aikaisemmin valmentanut livenä ryhmää verkon yli. Haluan ottaa tämän haasteen vastaan ja oppia itse  uusia asioita. 

Jos haluat muutosta ja samalla haluat auttaa minua, kutsun sinua kanssani tekemään upeaa muutos matkaa.

 

Oletko jumissa omassa elämässäsi?  Tarvitsetko kipeästi muutosta? Haluat muutosta, mutta et oikein tiedä miten sen tekisit tai mistä aloittaisit. Onko kaikki tuleva ja tuntematon pelottavaa? 

 

Mitä tämä muutosvalmennus sinulta vaatii? 

– Se vaatii sinulta halua muutokseen, halua auttaa itseäsi elämän käännekohdassa.

– Se vaatii sinulta valtavan halun tehdä itse oma osuutesi muutokseen. 

– Se vaatii sinulta asennetta, hyväksyvää asennetta, uskoa siihen että muutos on mahdollinen. 

– Se vaatii sinulta sitoutumista, aikaa olla mukana ryhmä tapaamisissa, aikaa tehdä henkilökohtaisia  tehtäviä.

– Se vaatii sinulta rohkeutta ja avoimuutta. Tiedän ettei ole helppo olla heti avoin. Uskon vahvasti, että saamme ryhmässä sellaisen luottamuksen että voit pikkuhiljaa avautua kertomaan tuntemuksia ja ajatuksiasi. Tiedän että et ole yksin tunteidesi kanssa meillä monella  on samanlaisia fiiliksiä.

 

Tämä valmennus ei vaadi sinulta rahaa, se vaatii vain itsesi ja annoksen uteliaisuutta! 

 

Minä olen tukenasi. Olen varma, että kaikki valitut ryhmäläiset ovat myös tukenasi. 

Tämä on se hetki! Tämä ryhmävalmennus voi olla se, joka auttaa sinua eteenpäin kohti onnellisempaa elämää. Mitä se sinulle tarkoittaakaan? Selvitetään se! Yhdessä teemme sen muutoksen jota kaipaat ja tarvitset.

Kerro itsestäsi, kysy kysymyksiä, kirjoita miksi sinä tarvitset  tämän valmennuksen. 

Vain 8 henkilöä kutsutaan suljettuun ryhmään. Minä Mervi  teen valinnan ja kerron henkilökohtaisesti pääsetkö mukaan ryhmään. 

 

Kirjoita minulle sähköpostia mervi@kannustamo.fi  

 

Kaikki  on sinulle ilmaista. Hartain toiveeni on, jos pääset mukaan ryhmään on, että olet minulle armollinen. Älä tuomitse tai arvostele minua, jos tekniikan kanssa ei aina mene ihan niin kuin pitäisi. Ajattelin käyttää zoomia apunani.

Aikatauluista sen verran, että tiistai-iltaisin on tarkoitus kokoontua zoomin ääreen 1-2 tuntia. Lisäksi muodostan meille suljetun ryhmän, jossa saa keskustella ja jakaa ajatuksia aina tapaamisen välillä. Tarkoitus on tehdä tästä 8 viikon tehokas prosessi koska pitkäjänteisellä työllä on kauaskantoiset ja pysyvät seuraukset. 

Haluatko vapaaksi, vapaammaksi,  onnellisemmaksi?

Jos tämä edellä kirjoitettu tuntuu sinusta hyvältä ja haluat mukaan muutos matkalle. Kirjoita  minulle itsestäsi ja miksi haluat mukaan. 
Ryhmä on täyttymässä. Laita minulle sähköpostia heti, viimeistään 16.1.2021.  Vastaan jokaiselle henkilökohtaisesti! 

 

Aloitamme muutosmatkan yhdessä tiistaina 26.1. klo 19-21 ja olemme valmiina, uusina ja innokkaina juuri kevätpäiväntasauksen viikolla nro 11. 
Minä olen sitoutunut! Oletko sinä?  Kerro tarinasi minulle luottamuksella.