Oletko jumissa omassa elämässäsi?

8 viikon mittainen muutosvalmennus kohti onnellisuutta.

Tavoite auttaa sinua pois jumista, lukosta ja onnellisemmaksi. 
Sinulla on itselläsi avaimet omaan onnellisuuteesi. Anna minä toimin onnellisuuden lukko mestarina sinun muutos matkallasi.

Mikään ei tule kuitenkaan ilmaiseksi

Valmennus vaatii sinulta aikaa ja sitoutumista mutta palkitsee varmasti. Olet tämän valmennuksen jälkeen uudistunut ja innostunut ihminen.
Olen itse kokenut niin paljon ja valmentanut itseni onnelliseksi.  Pistän nyt  itseni peliin koko sydämelläni ja haluan auttaa sinua. 

Oletko jumissa omassa elämässäsi?  Tarvitsetko kipeästi muutosta? Haluat muutosta, mutta et oikein tiedä miten sen tekisit tai mistä aloittaisit. Onko kaikki tuleva ja tuntematon pelottavaa? 

Mitä tämä muutos matka sinulta vaatii? 

– Se vaatii sinulta halua muutokseen, halua auttaa itseäsi elämän käännekohdassa.

– Se vaatii sinulta valtavan halun tehdä itse oma osuutesi muutokseen. 

– Se vaatii sinulta asennetta, hyväksyvää asennetta, uskoa siihen että muutos on mahdollinen. 

– Se vaatii sinulta sitoutumista, aikaa olla mukana ryhmä tapaamisissa, aikaa tehdä henkilökohtaisia  tehtäviä.

– Se vaatii sinulta rohkeutta ja avoimuutta. Tiedän ettei ole helppo olla heti avoin. Uskon vahvasti, että saamme ryhmässä sellaisen luottamuksen että voit pikkuhiljaa avautua kertomaan tuntemuksia ja ajatuksiasi. Tiedän että et ole yksin tunteidesi kanssa meillä monella  on samanlaisia fiiliksiä.

 

Tämä valmennus vaatii vain itsesi ja annoksen uteliaisuutta! 

Minä olen tukenasi. Olen varma, että kaikki valitut ryhmäläiset ovat myös tukenasi.

Tämä on se hetki! Tämä ryhmävalmennus voi olla se, joka auttaa sinua eteenpäin kohti onnellisempaa elämää. Mitä se sinulle tarkoittaakaan? Selvitetään se! Yhdessä teemme sen muutoksen jota kaipaat ja tarvitset.

Kerro itsestäsi, kysy kysymyksiä, kirjoita miksi sinä tarvitset  tämän valmennuksen. 

Vain 8 henkilöä kutsutaan suljettuun ryhmään. Valmennus. maksaa 10€/kerta.

 

Kirjoita minulle sähköpostia mervi@kannustamo.fi  

Aikatauluista sen verran, että tiistai-iltaisin on tarkoitus kokoontua zoomin ääreen tunniksi. Lisäksi muodostan meille suljetun ryhmän, jossa saa keskustella ja jakaa ajatuksia aina tapaamisen välillä. Kommentoin ja autan tarpeen mukaan ryhmässä tuleviin kommentteihin. Tarkoitus on tehdä tästä 8 viikon tehokas prosessi koska pitkäjänteisellä työllä on kauaskantoiset ja pysyvät seuraukset. 

Haluatko vapaaksi, vapaammaksi,  onnellisemmaksi?

Jos tämä edellä kirjoitettu tuntuu sinusta hyvältä ja haluat mukaan muutosmatkalle. Kirjoita  minulle itsestäsi ja miksi haluat mukaan. Ryhmä on täyttymässä. Laita minulle sähköpostia heti, viimeistään 23.4.2023.  Vastaan jokaiselle henkilökohtaisesti! 

 

Aloitamme muutosmatkan yhdessä toukokuun alussa. tiistai-iltana klo 19 ja olemme valmiina, uusina ja innokkaina juhannukseksi. 
Minä olen sitoutunut! Oletko sinä?  Kerro tarinasi minulle luottamuksella.