Kannatan tasapainoista ja hyvää arkea

Kauan sitten olin stressaantunut ja oloni oli kurja, hain apua mitä erilaisimmista menetelmistä. Opiskelin myyntiä ja markkinointia, menestyin työssäni mutta jotain puuttui. Perustin perheen, sain lapsen, erosin. Muutin usein, hain paikkaani tässä maailmassa. Opiskelin kaupallisuuden rinnalla pehmeämpiä arvoja, koska yksinhuoltajana täytyi pärjätä pääkaupungin vaativassa media-alan maailmassa.

 

Lähtökohtana on tuntea ja tunnistaa tunteet

Minusta tuli valmentaja aivan sattumalta yli 10 vuotta sitten. Olin Rakkausvalmentaja koulutuksessa, sillä halusin rakastaa ja arvostaa itseäni enemmän. Sain mahtavaa palautetta, päädyin tekemään valmennuksia sivutoimisesti. Uteliaisuus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kasvoi, sillä halusin voida paremmin. Olen opiskellut hyvinvointini ja jaksamisen tueksi monenlaisia mentaali-valmennuksen menetelmiä. Lukeminen, jatkuva opiskelu ja kehon hoitomenetelmien testaaminen ovat antaneet minulle varmuuden tehdä myös intuitiivisia tehokkaita rentouushoitoja.

 

Haastavat tilanteet ovat kasvattaneet minua ihmisenä

Olen aikuinen nainen, joka ei ota elämää enää niin vakavasti kuin ennen. Lapsenmielisyys, uteliaisuus, ilo ja levollisuus ovat sanoja jotka merkitsevät minulle paljon.  Elämä on antanut minulle paljon hyvää. Olen oppinut äitinä olemisesta. Olen saanut apua vaihdevuosien tuomiin haasteisiin. Tiedän miltä tuntuu kun saa potkut ja jää työyhteisön ulkopuolelle. Olen ollut vaimo ja tullut jätetyksi, selvisin siitäkin. Päätin olla onnellinen, en jäänyt uhriksi. Olen ymmärtänyt oman vastuuni tässä kokonaisuudessa.

 

Jos vanha malli ei toimi sitä on muutettava – aloitin itsestäni

Olen kirjailija, elämänmuutosvalmentaja, jolle luonto on aina ollut todella tärkeä. Pienenä tyttönä Kajaanissa pakenin yksin murheineni metsään, metsä otti minut vahvistavaan syliin, pian olin taas iloinen pikku-Mervi. Elämäni meni täysin uusikis muutama vuosi sitten- uusi elämä kutsui. Valmistuin hiljattain luonto- ja eräoppaaksi, haluan liikkua luonnossa turvallisesti. Kohtaamiset kanssani ovat usein terapeuttisia. Haluan jokaisen ymmärtävän tärkeän tosiasian, ensin on huolehdittava itsestään ja omasta hyvästä olostaan. Sen jälkeen riittää hyvää annettavaa muillekin.

 

Olen rohkea ajattelemaan itse, olen lempeä toisinajattelija

Rakastin itseni ehjäksi! Elän nykyään onnellista täyttä elämää Joensuussa. Uskon vahvasti, että muutokset ovat ne, jotka vievät eteenpäin elämämme seikkailussa. Olen hyväksynyt sen ja luotan elämään tapahtuipa mitä tahansa!

 

Joka aamu herättyäni kiitän ensimmäiseksi siitä että hengitän!