Tarve muutokseen voi kummuta monista syistä. Stressiä on monenlaista, se iskee mitä ihmeellisimmistä asioista ja näyttäytyy mitä oudoimmilla tavoilla. Perustin Kannustamon auttamaan jokaista, joka haluaa selättää stressin tunteita ja elää parempaa onnellisempaa arkea.

Jokainen kokee stressin omalla tavallaan ja sitä outoa tunnetta on joskus vaikea edes tunnistaa stressiksi. Joskus tarvitsemme pienen hetken levon ja rentoutuksen, siksi palveluihini kuuluu myös rentoushoidot.

Synnyin yrittäjäperheeseen ja toimin sivutoimisena yrittäjänä vuosikymmeniä. Ymmärrän hyvin oman kokemukseni kautta kiireisen ja tehokkaan ihmisen elämää ja kuinka paljon tarvitaan stressaavista tilanteista selviämiseen.  Takana on pitkä ja hyvä mediamaailman palveluksessa. Olen työskennellyt erilaisissa vaativissa työympäristöissä ja tiimeissä, erilaisten johtajien ja esimiesten alaisena. Juuri siksi koen että voin auttaa hyvin monenlaisia ihmisiä muutosprosessissa.

 

Konkreettinen empaattinen valmentaja

Sinäkin tarvitset kannustusta, kuuntelijaa ja ymmärtäjää. Puolueeton sparraaja voi auttaa sinua oivaltamaan täysin uuden näkökulman. Käyttämäni menetelmät mm. mielen ohjelmointi, positiivinen psykologia, ratkaisukeskeinen valmennus ja NLP.

Haasteita tulee vastaan monissa eri tilanteissa, ihmissuhteissa, perhe-elämässä, työssä ja harrastuksissa. Jos koet, että nyt riittää, näin ei voi enää jatkua! Haluatko muutosta, mutta et saa tukea perheeltäsi, ystäviltäsi tai työpaikallasi, sinun ei tarvitse selvitä yksin.

Keskustelumme ovat aina luottamuksellisia ja voit seurassani heittäytyä hetkeksi kannateltavaksi. Voit jättää roolin ja roolit sikseen ja olla juuri niin hauras ja tarvitseva kuin olet. Ymmärrän toki että luottamus syntyy rakentamalla. Siksi voit soittaa minulle, kartoitetaan tilannettasi ja yhteistyötämme. Kuulostelet, tunnustelet olenko minä sinun valmentajasi tarvitsemassasi muutoksessa.  Ensimmäinen puolituntinen on aina ilmainen, sinä päätät haluatko jatkaa valmennuksen seuraaviin vaiheisiin.

Tapaamisessa koet aitoa välittämistä, kuuntelemista ja rauhallisuutta. Tapaamisella tarkoitan live kohtaamistamme, puhelua tai videopuhelua.  Onpa elämäntilanteesi millainen tahansa, uskon että pystyn auttamaan ainua eteenpäin, hyvien menetelmien avulla jos minulle tulee tunne että joku muu voi auttaa sinua, kerron senkin.

 

Kun sinulla on hyvä olla, et pienennä itseäsi tai mitätöi omia tarpeitasi – annat itsesi loistaa!

Hyvä elämä koostuu hyvistä hetkistä, läsnäolosta ja hyvästä tunnelmasta. Haasteenasi voi olla yksinäisyys, alakuloisuus tai jokin muu mieltäsi painava seikka, johon kaipaat luotettavaa kuuntelijaa. Tuntuuko että ”pääsi leviää” aivan liikaa kaikkea; työ, stressi, kiire, huono ruokavalio? Liian vähäinen uni, keho tarvitsee liikuntaa ja keuhkot happea, haluat muutosta, mutta et tiedä mistä aloittaa?  Tiedät että laiminlyöt itsesi, itsestä huolehtiminen on haastavaa tässä tilanteessa, tarvitsetko siihen tukea?

Tähtään ja toimin aina lempeästi asiakkaani elämänlaadun parantamiseen. Asiakkaani saavat oivalluksia ajatus- ja käytösmalliensa vaikutuksesta omaan elämäänsä, ja sen myötä mahdollisuuden parantaa elämänlaatuaan.

Voit rentoutua, hyväksyä, oivaltaa!
Rakkaudella Mervi

Olen palveluksessasi – ota yhteyttä, keskustellaan lisää.
Soita minulle vaikka heti, keskustellaan tilanteestasi puh. 050 919 7139 tai kirjoita tilanteestasi mervi@kannustamo.fi