Elämä tarjoaa aina uuden mahdollisuuden – tartu siihen, aloita muutos itsestäsi!

 

RENTOUTUSHOITO TUTUSTUMISHINTAAN!

Lempeä tasapainottava rentoutushoito. Kesto: 60 – 95 min.

Rentoutushoito vähentää stressin haittavaikutuksia. Luottamukselliset keskustelut ennen ja hoidon jälkeen rentouttavat lisää mieltä, saat tilaa uusille ajatuksille. Ajatukset rauhoittuvat, mieli ja keho rentoutuu se vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Palautuminen on helpompaa. Hoito tehdään hoitopöydällä makuu asennossa, omat mukavat vaatteet ylläsi. Ensimmäinen rentoutushoito tutustumishintaan 56,25 € (sis Alv:n 10,89) Normaali hinta 75€ sis Alv:n 14,25)

 

Soita Merville ja varaa oma aikasi 0509197139

Muutathan sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.

 

Stressi vartalo rennoksi –rentoutushoito sarjana

Tarvitsetko välillä omaa aikaa ja tilaa hektisestä arjestasi? Onko yksin rauhoittuminen hankalaa ja haasteellista? Varaa aika ihanaan tasapainottavaan rentoutushoitoon, joka kestää noin 95 min. Hoito ja keskustelut tekevät sinut rauhallisemmaksi ja tasapainoisemmaksi. Syvä rentoutuminen vähentää stressin haittavaikutuksia, rentouttaa lihaksia ja auttaa palautumaan. Saat levollisen mielen, tilaa uusille ajatuksille, ideoille ja luovuudelle. Hoidossa käytän apuna intuitiivisesti tarvittaessa myös rumpua. Rumpu on ikiaikainen keino vapauttaa kehon jännityksiä.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelen ottamaan rentoushoitoja alkuun 2 viikon sisällä 3 kertaa. 
Kolmen kerran sarja yhteensä 210€  (sis Alv:n  40,64) Normaali 3 x hinta 225€

 

Soita Merville ja varaa oma aikasi 0509197139

Muutathan sovitun aikasi viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Sen jälkeen peruutetuista varauksista veloitan täyden hinnan.