ONNEA! Nautitaan Naistenpäivästä tänään, huomenna ja ylihuomennakin!

Rakasta ensin itseäsi, helli ja rohkaise itseäsi jo ajatusten tasolla!

 

Hyvää Naistenpäivää, päivä on jo yli puolenpäivän kun saan tämän kirjoitettua.

Haluan sanoa ONNEA! Onnitteluni meille kaikille naisille!

Olen koko aamun ja aamupäivän mietiskellyt tätä aihetta Naiset. Miten me voidaan ja mitä me saamme aikaan. Voisiko Naistenpäivä olla joka päivä? Mikä onkaan alun perin Naistenpäivän tarkoitus? Kohentaa naisten asemaa, kai? Miten se näkyy, maailmassa, yhteiskunnassamme, työpaikoilla, perheissä. Miten ajatusmaailma heijastelee tarinoissamme?

Olen tässä aamupäivän aikana tullut siihen tulokseen, että Naistenpäivä voisi olla ihan oikeasti vaikka joka ikinen päivä! Sellainen hyvä fiilis ja itseämme arvostava toiminta voi olla jokapäiväistä. Voimme kohentaa omaa asemaamme ainakin omassa mielessämme! Millaista elämämme olisi jos jokainen nainen aidosti arvostaisi itseään, hellisimme itseämme kuin hellimme läheisiämme, puhuisimme myös itsellemme kauniisti ja kannustavasti kuten puhumme ainakin silloin kun lapsellamme tai läheisellämme on huolia ja suru puserossa. Hellyys ja huolenpito tervehdyttävät ja parantavat!

Muistutanpahan tässä vaan  sinua ja kysyn lempeästi:

Mitäs vastaat?

Kenelle se happinaamari laitetaankaan ensimmäisenä?

Elämme ainaisessa kiireessä ja oravanpyörässä. Kun jätämme ajatuksistamme pois nämä ”en ehdi ”, ” pitäisi ”, ” jos”, ” sitku ” pääsemme todella tekemisiin oman itsemme kanssa. Kun alamme arvostamaan itseämme ja aikaamme, niin tuloksena on ennen pitkää hyvinvoiva upea säteilevä nainen, joka jaksaa paremmin. Niinhän sitä lentokoneessakin ennen lentoa opastetaan: jos ilmanpaine koneessa muuttuu, esiin tupsahtavat happinaamarit. Hmm, kenellekäs se happinaamari laitetaan ensimmäisenä? Niinpä, ohjeessa se on päivänselvyys, auta ensin itseäsi ja sitten voit auttaa muita. Yksinkertaista, mutta miksi unohdamme usein arjen kiireessä tämän.

Jokaisella on oikeus omaan aikaan!

Meillä naisilla on myös oikeus sanoa, että nyt on minun oma aikani. Olipa se aika sitten vaikka 5 minuuttia, siinäkin ajassa ehtii halutessaan ladata akkuaan ja hyvää oloa. Hiljentyminen, hengitysharjoitukset ja rauhoittuminen antavat aivoille ja keholle sen tarvitsemaa lepoa ja palautumista. Kokeile vaikka!

Latistavatko muut sinua sanoillaan ja teoillaan?

Kun suojelemme itseämme myrkyllisiltä ihmissuhteita, eli emme vietä aikaamme sellaisten henkilöiden kanssa jotka syövät energiaamme ja hyvää oloa. Kun etäännymme sellaisista henkilöistä, se tarkoittaa sitä että oma itsearvostuksemme kasvaa ja elämä tuntuu elämisen arvoiselta ja haluttavalta. Jos elämänpiirissäsi on myrkyllinen henkilö, vietä hänen kanssaan mahdollisemman vähän aikaa. Suojaa itsesi hänen negatiivisuudeltaan hellävaraisesti ja lempeästi.

Pikaohje lannistavalle ihmissuhteelle,


ohje ei satuta ketään, eikä aiheuta hämminkiä;

HARVENNA JA LYHENNÄ TAPAAMISIA!

Jos tarvitset apua, tukea haasteelliseen tai hankalaan tilanteeseen, valmentaja voi auttaa. Kannattaa keskustella puoluettoman henlilön kanssa ja saada asiaan uutta näkökulmaa. Et ole yksin!

 

Valitse seuraasi hyviä ihmisiä, joilla on hyvä asenne!

Ihminen joka ajattelee murheistaan ja vastoinkäymisistä huolimatta myönteisesti, keksii kyllä keinot miten päästään eteenpäin. Ihminen, joka luottaa siihen että elämä kantaa, näkee asioissa mahdollisuuksia. Hyvää ajatteleva ja tahtova ihminen on hyvää seuraa kaikille!

 

Nautitaan Naistenpäivästä tänään,

huomenna ja ylihuomennakin!

Hoidetaan itseämme kuin kauneinta herkkää ruusua!

 

Ympäröin itseni hyvillä ajatuksilla ja ihmisillä myös tänään, tee sinäkin niin!

 

Rakkaudella Mervi