Rakkaus kuuluu kaikille – sielunkumppanin voi tunnistaa

Hyvin usein, hyvin monesti ihmiset kirjoittavat ja kertovat etteivät ole etsinnästä huolimatta löytäneet sitä oikeaa. Rakkausvalmennuksen tavoitteena on virittää sinut sellaiseen tilaan, että olet valmis rakkauteen. Jos haluat aidon rakkauden ja sielunkumppanin, tutustu ensin itseesi, opi rakastamaan itseäsi kaikilla elämän osa-alueilla. Usein pitää tehdä muutoksia, pieniä tai hieman suurempia muutoksia ajatuksiin tai elämän tapoihin.

Jos haluat aidon rakkauden ja sielunkumppanin, tutustu ensin itseesi, opi rakastamaan itseäsi kaikilla elämän osa-alueilla!

Olen haastatellut ihmisiä ja tiedustellut mielipiteitä mm. kuka on rakkausvalmentajan asiakas, millainen asiakas on, kenelle tällainen palvelu kuin rakkausvalmennus  on suunnattu?  Olen kuullut kymmenen vuoden aikana lukuisia kommentteja,

”onhan se merkillistä ettei ihmiset osaa hoitaa enää asioitaan itse”,

”tarvitaanko todella joku kädestä pitelemään ja terapioimaan”,

” ihan oikeesti, tarvitaanko todellakin joku valmentaja rakkauselämän päivittämiseen”.

Kyllä vaan, apua ja kannustusta tarvitaan! Syitä miksi valmennusta tarvitaan on monia, mutta palataan siihen joku toinen hetki tarkemmin. Pohdin tässä palvelun hyödyllisyyttä, nykyään menemme hierojalle tai tavataan PT /Personal trainer säännöllisesti, eikä siinä ole mitään ihmeellistä. Elämme tehokasta elämää, tarvitsemme asiantuntijan apua milloin mihinkin asiaan, se säästää jopa aikaa ja on tehokkaampaa. Miksi siis emme turvautuisi myös asiantuntijan apuun rakkaus asioissa? Moni valmennettavistani tulevat hakemaan apua puolueettomalta auttajalta, ystävien neuvot voivat olla joskus aika kavalia.

Rakkausvalmennus ei suinkaan ole terapiaa vaan ratkaisukeskeistä omaan elämään uusien toimintatapojen löytämistä.

Asiakasta autetaan löytämään ja ilmaisemaan itse omat tavoitteensa ja sen jälkeen hän tekee itselleen käytännöllisen toimintasuunnitelman. Me toimimme monesti tilanteissa automaattisesti ja aina niin kuin aina ennenkin. Jos haluamme tapahtuvaksi jotain uutta, jos haluamme tutustua erilaiseen ihmiseen, meidän pitää tunnistaa ja havahtua tekemään asioita toisin ja siksi toimintasuunnitelma on tarpeen.

Hyvin usein valmennettavat ovat kuvailleet unelmiensa kumppania ulkoisilla seikoilla, pituudella, silmienvärillä ja pukeutumisella, mutta keskustelujen jälkeen löytyy myös muita tärkeitä asioita kuten arvot, elämäntyyli sekä yhdessä tekemisen unelmia. Nämä ulkoiset seikat jäävät nopeasti varjoon kun sielunkumppani tulee viereen. Hänet pystyy tunnistamaan helposti, yhteenkuuluvuudentunne syntyy heti.

Rakkautta ja suhdetta kuumeisesti etsiessään, ihminen viestittää näkymättömästi mutta helposti epätoivosta ja sellainen pelästyttää tosi nopeasti pois sopivatkin kumppaniehdokkaat.

Olemme kyllä aikamoisia ilmapuntareita. Rakkautta ja suhdetta kuumeisesti etsiessään, ihminen viestittää näkymättömästi mutta helposti epätoivosta ja sellainen pelästyttää tosi nopeasti pois sopivatkin kumppaniehdokkaat.  Vaikka varsinaisesta epätoivosta ei olisikaan kyse.

 

Hyllytä etsintä fiilis ja jätä se sinne pölyyntymään.

Siksi kehotankin rentoutumaan ja olemaan tyytyväinen juuri siihen tilanteeseen mikä on. Kun onnea odotellessa on itsellä kivaa, huolehtii itsestään ja omista tarpeistaan on iloinen ja vapautuneempi. Kun elät arvojesi mukaista elämää, olet iloinen, lämmin ja helposti lähestyttävä sinuun halutaankin tutustua. Pieni flirtti keventää ja nostattaa tunnelmaa! Hyllytä etsintä fiilis ja jätä se sinne pölyyntymään.

Oletko tyytyväinen elämäntilanteeseen, suhteeseen?

Jos et ole tyytyväinen tilanteeseen, mieti miten haluaisit muuttaa sitä? Millaisia asioita on toisin? Mitä se sinulta vaatii? Monet pystyvät tekemään se itsekseen tai ystävän kanssa. Jos sinulla on tunne, että joidenkin asioiden tunnustaminen ystävälle tai tuttavalle on hankalaa, noloa tai jopa häpeällistä. Sinulla on joukko erilaisia ammattilaisia, jotka auttavat sinua mielellään eteenpäin. Rakkaus kuuluu kaikille.

Sielunkumppanin kanssa on heti alusta asti helppoa olla!

Kun tutustut syvemmin itseesi ja tiedät millainen olet, mitä tarvitset ja mitä voit tarjota toiselle vedät luontaisesti puoleesi samantyyppistä persoonaa. Sielunkumppanin kanssa on heti alusta asti helppoa olla ja yhdessä tutustutte kasvatte ja vahvistutte. Suhde toimii monella tasolla helposti eikä sitä tarvitse analysoida ja joka mutkassa kyseenalaistaa. Riiteleminenkin on helppoa! On ihanaa saada rinnalleen ihminen, jonka kanssa saa tuntea itsensä kokonaiseksi, se tunne on todella hyvä.

Onni ei löydy etsimällä, onni löytyy elämällä <3

Kannustaen rohkeuteen

Rakkaudella Mervi